Ansök smidiga lån när du vill låna 20 000 kronor

Har bilen gått sönder? eller något annat viktigt som du behöver fixa så snabbt som möjligt. Du kanske vill renovera något eller bygga en ny altan. Eller varför inte åka iväg på en semester? Räcker dock inte pengarna till? Det finns människor idag som har goda förmåner att betala tillbaka lån och får bra i lön varje månad, problemet är dock att de inte har råd att lägga ut en större summa pengar på en och samma gång.

Oavsett vad du ska använda pengarna till, så kan du låna 20 000 kronor från många olika långivare idag. Vi listar de bästa långivaren för ett medelstort lån som 20 000 kronor här.

Jämför 20 000 kronors lån hos följande långivare

Privatlån – oftast bästa alternativet för ett lån på 20.000 kronor

 

Det bästa är att välja ett privatlån som erbjuder dig lånesumman och en avbetalningstid på 6 månader eller ett år. Kortare än så kommer inte vara värt det. Varför? Jo, för det finns inga privatlån som har en sådan kort återbetalningstid så istället hade du behövt vända dig till smslån. Dessa lån har en väldigt hög ränta och därför kommer det bli onödigt dyrt för dig att söka ett sådant lån när du behöver låna 20 000 kronor.

Undvik att ansöka om smslån
● Leta efter privatlån med bra ränta
● Gör ingenting om en UC görs på dig
● Finns långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkning

 

lånejämförelse

Lån med betalningsanmärkning och utan kreditupplysning

När du ska ansöka om ett lån på 20 000 kronor så finns det vissa långivare som erbjuder lån även om du haft en betalningsanmärkning tidigare. Dock är de högre krav på dig som lånar och dessutom kan du bli nekad den summan du vill ansöka om, men istället bli beviljad en lägre summa pengar.

När du behöver låna 20 000 kronor så brukar det oftast skickas iväg en kreditupplysning till UC på dig, för att se så att långivaren vågar låna ut pengarna till dig. Det handlar trots allt om en rätt stor summa pengar. Ska du ansöka om flera lån så kanske det inte är så bra om en UC skickas, dock kan du vända dig till låneförmedlare som jämför låneerbjudanden åt dig – och då skickas det dessutom enbart en UC på dig.

Hitta ett bra lån för dig

När du ska låna 20 000 kronor så är det väldigt viktigt att du hittar ett bra lån som passar just dig och din ekonomi. Du vill känna dig säker på att du kan betala tillbaka pengarna som du lånar men ändå ha möjlighet att faktiskt leva ett vanligt liv också. Idag finns det väldigt många långivare där ute, därför är det viktigt att välja ett bra erbjudande för dig och din ekonomi.

Att låna pengar är ett stort beslut och skulle du inte betala tillbaka pengarna så kan det bli jobbigt för dig i framtiden när det gäller din ekonomi. Det kan bli svårt för dig att ansöka om nya lån, få ett telefonabonnemang och även få vara en hyresgäst hos någon. Därför är det alltid viktigt att du tänker över det här beslutet två extra gånger innan du bestämmer dig för att låna pengar. Välj ett bra lån som du känner dig trygg i och säker att du kan betala av!

bluemonday.se ('vi') är inte ett finansinsitut eller professionell finansiell rådgivare. Vi erbjuder jämförelsetabeller för olika typer av lån. Då uppgifter och räntor kan ändras utan att vi blir meddelade är vi inte ansvariga för eventuellt felaktiga uppgifter i räntor eller lånerelaterad information. Kontrollera alltid att informationen är korrekt hos företaget du tänker ansöka hos. Vi använder oss av s.k affiliatelänkar som ger oss ersättning för företag vi rekommenderar.