Privatlån – snabbt och enkelt utan säkerhet

Jämför räntor för privatlån och ansök redan idag!
Visa Privatlånen

Hitta det bästa privatlånet med hjälp av vår lista

Sök igenom vår fullständiga lista av de bästa aktörerna inom privatlån. Vi har skrivit ut spann av räntekostnader eftersom variationen av räntorna skiftar mycket beroende på storleken på ditt lån och återbetalningstiden du väljer. Se till att hitta ett spann där räntan inte blir allt för hög och låna inte mer än du behöver.

Förverkliga drömresan med hjälp av privatlån

 

Privatlån ger dig möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt få fram pengar till det du behöver, redan samma dag. Privatlån är främst ämnat för dig som behöver låna pengar till konsumtion som kan vara allt från att finansiera studier till att åka på en drömresa. Privatlån är till för att täcka upp tillfällig pengabrist när man behöver investera i sig själv, bostaden eller något annat.

Fördelen med ett privatlån är att varken banken eller finansbolag som beviljar privatlån kräver att du redogör om vad du skall använda pengarna till. Du har möjligheten att välja själv vad du använder ditt privatlån till.

Privatlån är till för att täcka upp tillfällig pengabrist när man behöver investera i sig själv, bostaden eller något annat.

Hur ansöker man privatlån?

 

Privatlån ansöker man lätt och snabbt på internet eller genom textmeddelande. Privatlånets storlek varierar allt från 50 euro till 20 000 euro. Privatlånens räntor är billigare än snabblånens räntor men är fortfarande dyrare än ett traditionellt banklån.

Privatlånets återbetalningstid är oftast också längre än snabblånets återbetalningstid. Snabblånets återbetalningstid är oftast mellan 7-90 dagar medan privatlånets återbetalningstid är från 30 dagar och upp till 2 år.

Privatlånet ansöker du enkelt med att antingen fylla i ett formulär på internet eller att skicka din ansökan med ett textmeddelande. Processen tar ungefär 5 minuter och är inte beroende av bankens öppethållningstider.

Du kan ansöka om lånet då du har tid, dygnet runt. Om privatlånet blir beviljat får du in pengarna på kontot redan samma dag.

Letade du efter snabblån istället för privatlån?

Behöver man säkerhet för att ansöka privatlån?

 

När du ansöker om ett privatlån behöver du oftast ingen säkerhet. Däremot krävs det ofta att om ditt privatlån överstiger 300 euro måste du ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar sedan tidigare. Företagen som beviljar privatlån gör alltid en kreditupplysning. Om låntagaren har en betalningsanmärkning, leder det ofta till att lånet inte blir beviljat.

Det kan också vara svårt att få flera privatlån samtidigt. Alla dessa hinder kan åtgärdas med att låntagaren ger en säkerhet i form av en borgenär eller någon form av pant. De flesta som ansöker om privatlån får det beviljat. Allt som behövs är en inkomst och att du är myndig och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Privatlån ger dig möjlighet att snabbt och enkelt få pengar på kontot, redan samma dag, då du behöver extra pengar till den där resan eller nya bilen du drömt om!

Jämför privatlån för den mest prisvärda räntan

 

Alla banker erbjuder sina kunder privatlån i dagens läge men det sägs att generellt sätt är de traditionella bankerna försiktigare att ge ut privatlån och kräver ofta mer säkerhet.

Under de senaste åren har allt fler företag som inte är banker börjat låna ut pengar i form av privatlån. Dessa företag ställer oftast inte lika höga krav som de traditionella bankerna gör.

Det betyder oftast att räntan blir lite högre eftersom riskerna för utlåning av privatlån blir större och det blir ett sätt att kompensera sig för riskerna de tar. Räntan för privatlån varierar beroende på faktorer som hur storleken på lånet, din ekonomiska situation samt återbetalningstiden.

Räntan för ett privatlån kan variera allt mellan 15-70% beroende på faktorerna som du kan läsa ovan. Räntan som du betalar på ett privatlån kan du dra av i deklarationen som ett vanligt banklån.