Snabblån & SMS-Lån | Jämför och ansök online snabbt och smidigt

** Lån med kort återbetalningstid och relativt små lånebelopp kallas ofta för sms-lån eller mobila lån eftersom du i många fall kan ansöka om lån och få ditt beslut via sms. Andra namn på sms-lån är mikrolån och snabblån. Gemensamma nämnaren bland dessa lån är att det går mycket fort att få en låneansökan beviljad. **

SMS lån blev snabbt populär efter sin introduktion år 2006

Sms-lånet kom till Sverige år 2006 efter att det blivit mycket populärt i delar av Europa. Sedan dess har antalet lånebolag som erbjuder olika typer av krediterbjudanden ökat markant, från ett fåtal långivare de första åren till över 30 aktörer på den svenska marknaden idag.

Tack vare lånemarknadens expansion har också konkurrensen mellan olika lånebolag blivit skyhög. Resultatet är att långivarna slåss om kundernas gunst med hjälp av allt mer fördelaktiga villkor, räntefria lån och olika förmåner. Detta drar du som låntagare stor nytta av när du väljer och vrakar bland det stora utbudet av lån.

Mikrolån har flera fördelar för dig som låntagare:

 • Förhållandevis låga kostnader
 • Snabbt beviljande och utbetalning
 • Möjlighet att låna mindre summor

Tänk på att SMS-lån ofta är en tillfällig lösning

Sms-lån och andra slags snabblån består av mindre summor pengar jämfört med till exempel privatlån. En del långivare erbjuder så små lån som 500 kronor och det är sällan man ser sms-lån på mer än 10 000 kronor även om större summor erbjud hos vissa långivare.

Tanken med de små lånebeloppen är att de ska användas då man behöver ett litet tillskott i kassan. Exempelvis kan du ansöka om sms-lån när du fått en oväntat stor tandläkarräkning eller om du akut måste lämna in bilen på verkstaden.

I den engelsktalande världen kallas sms-lån för ”payday loans” eftersom återbetalningstiden oftast ligger på 30-45 dagar. Lånet är med andra ord bara tänkt att räcka fram till nästa månadsinkomst och är därför en tillfällig lösning när du har akut behov av pengar.

Det är oftast enkelt att bli beviljad ett snabblån

Eftersom lånesummorna är så pass små vågar långivare ta större risker när det kommer till sms-lån. Det innebär att man är rätt så generös med vilka personer som får sina låneansökningar beviljade – till exempel är det mycket lättare för dig med betalningsanmärkningar eller låg inkomst att bli beviljad ett litet lån än att få större lån beviljade av banken.

Ett lån med kort återbetalningstid kan därför ibland vara det enda alternativet när du är i behov av snabba pengar.

Ansökningsprocessen är enkel jämfört med vanliga banklån. Långivarna erbjuder i de flesta fall låneansökningar på sin webbsida, där du får fylla i dina personuppgifter och hur mycket du önskar att låna. Svaret kommer via e-post eller sms – ofta redan inom några timmar.

Hos många lånebolag finns också möjligheten att signera din låneansökan med hjälp av Bank-ID, och då behöver du inte fylla i några personuppgifter alls. Det gör hela ansökningsprocessen mycket säker och minskar risken för att någon ska komma över känslig information. Som en bonus går såväl ansökan som beslut om lån mycket fort eftersom långivarna direkt vet att du är den du utger dig för att vara och inte behöver bekräfta din identitet.

Mikrolån och räntor

Det är inte ovanligt att media omtalar de räntor som förekommer vid sms-lån som ockerräntor. Ibland hävdas att räntorna ligger på flera tusen procent och att ett litet mikrolån därför riskerar att bli stort. Det är dock inte helt sanningsenligt eftersom de räntor som finns beskrivna i låneavtal alltid är årsräntor – den ränta du får betala om du betalar av ditt lån på 12 månader.

Anledningen till att räntorna vid sms-lån är högre än vid till exempel bolån och privatlån är att denna typen av långivning är tänkta att betalas tillbaka inom en månad. Bankernas lån däremot tar flera år att betala tillbaka. Därför är det ofta så att bankernas lån har lägre ränta men kostar mer i faktiska pengar, och därför inte nödvändigtvis är så fördelaktiga många tycks tro.

Många långivare som erbjuder sms-lån har också kampanjer där det första lånet är räntefritt. Det innebär att du som låntagare bara behöver betala tillbaka själva lånebeloppet och eventuella avgifter.

Ett räkneexempel med räntor

När du tar ett mikrolån på 2000 kronor och med 200% effektiv årsränta behöver du bara betala ungefär 330 kronor i ränta. Du betalar ju bara en tolftedel av den ränta som står i avtalet, eftersom den baseras på 12 månader och du betalar tillbaka ditt sms-lån på en månad.

Ett privatlån på 20 000 kronor och med 13% ränta kommer att kosta dig 2600 kronor i ränta – bara det första året. Med andra ord blir räntekostnaden knappt 220 kronor i månaden, vilket inte skiljer sig nämnvärt från lånets räntekostnad.

I de flesta fall där skyhöga räntor förekommer handlar det om veckolån eller microlån för bara ett par dagar. Även i dessa fall blir den egentliga kostnaden inte särskilt hög i slutändan eftersom du måste dela den effektiva räntan med 365 för att ta reda på vad räntekostnaden per dag blir.

UC och kreditvärdighet

Om du har läst på om mikrolån har du säkert stött på begreppet UC – och hört att det är dåligt att ansöka om lån hos långivare som är anslutna till detta.

UC står för Upplysningscentralen och är en central firma för kreditupplysning som används av alla svenska storbanker som SEB, Swedbank och Nordea. Att alla storbanker är kopplade till UC innebär att dina låneansökningar och din kreditvärdighet är tillgänglig för dessa. I vissa fall kan det försvåra din möjlighet till att ta ett lån, men det beror helt på omständigheterna. Det finns förstås långivare som inte använder sig av UC om du skulle ha problem med UC eller om du helt enkelt inte vill att dina kreditupplysningar ska synas där. Wikipedia har en utmärkt informationssida om kreditupplysning om du skulle vilja hitta mer information om ämnet.

Många låneansökningar kan försämra din kreditvärdighet

Om du bara ansöker om några få lån är det ingenting som påverkar din kreditvärdighet negativt. Det är om du ansöker om lån efter lån hos vitt skilda banker och lånebolag som det kan vara en varningssignal för de UC-anslutna bolagen. Anledningen är att många låneansökningar pekar på att din privatekonomi inte är stabil och banker och lånebolag blir därför mer restriktiva med att godkänna låneansökningar.

Skulle du planera att ansöka om många olika lån på kort tid – till exempel för att jämföra skräddarsydda räntor och avgifter – är det därför lämpligt att använda sig av andra kreditupplysningsbolag.

Många långivare använder sig av exempelvis Creditsafe och Bisnode när de vill ta reda på hur din kreditvärdighet ser ut. Dessa bolag är inte kopplade till de stora bankerna och din personliga information hålls anonym. De lån du tar via dessa kreditupplysningsbolag är därmed ingenting som påverkar din framtida förmåga till att ansöka om till exempel billån hos din vanliga bank, eftersom din kreditvärdighet hos UC inte påverkas.

Undvik att hamna i en skuldfälla

Det är mycket lätt att bli beviljad ett sms-lån. Ibland är det bara positivt eftersom det kan rädda dig från en besvärlig situation där du behöver en mindre summa pengar mycket snabbt.

Tyvärr finns det en risk att mikrolånets lättåtkomlighet gör att du ansöker om – och accepterar – fler sms-lån än du faktiskt klarar av att betala tillbaka. Då har du hamnat i en skuldfälla som det kan vara svårt att ta sig ur.

Låna bara om du absolut behöver

Det viktigaste är att inte ansöka om lån i onödan. Mikrolån är tänkta att betalas tillbaka inom 30-45 dagar och genom att följa din personliga betalningsplan håller du räntor och andra kostnader på en låg nivå.

Om du däremot misslyckas med att betala tillbaka ditt lån i tid riskerar du extrakostnader i form av dröjsmålsränta och påminnelseavgifter. Ett från början litet lån kan därför snabbt växa sig stort.

Lös inte gamla sms-lån med nya

Det är vanligt att man försöker betala av en obetald skuld genom att ta ett nytt lån. Resultatet blir att man ständigt ansöker om nya lån för att betala av det föregående, och risken är stor för att lånevillkoren blir allt sämre i takt med att kreditvärdigheten minskar.

Skulle ett obetalt sms-lån gå till inkasso är det därför en bättre idé att be om en personlig avbetalningsplan. Inkassobolagen är ofta mycket tillmötesgående eftersom de vill få skulden betald även om det tar några månader. Kostnaden blir rejält mycket lägre jämfört med om du tar nya lån för att betala av skulden och du riskerar inte att hamna hos Kronofogden så länge du följer avbetalningsplanen.

Ofta förekommande ord när du ansöker om snabblån på nätet

När du ansöker om ett sms-lån är det viktigt att du förstår dig på de villkor som gäller. Ord som ”gäldenär” och ”amortering” kan kännas främmande men är bara lite krångligare ord med enkel betydelse.

 • Borgenär är namnet på den person eller bolag som lånar ut pengar. Ofta är detta en bank eller ett privat lånebolag. Ibland kallas borgenären också för fordringsägare eller helt enkelt långivare.
 • Gäldenär är du som har lånat pengar av en borgenär och kallas ofta för låntagare.
 • Amortering är ett annat ord för avbetalning. Din amortering är den summa pengar du ska betala tillbaka per månad när du blivit beviljad ett lån. I begreppet amortering ingår alla avgifter inklusive ränta, och därför blir amorteringen alltid större än det ursprungliga lånebeloppet.
 • Blancolån innebär att du ansöker om ett lån utan krav på tillgångar. Du behöver alltså inte ha till exempel en bil eller bostadsrätt för att bli beviljad ett lån. Tekniskt sett är Alla snabblån blancolån, det vill säga lån utan säkerhet.
 • Effektiv ränta är de totala avgifterna för ditt lån under ett års tid. Det innefattar ränta, aviavgift, uppläggningsavgift och eventuella andra avgifter som kan förekomma i ditt fall.

Låneuträkningar för olika summor av snabblån

Vilka summor bör man låna när det kommer till snabblån? Vi hoppas att nedanstående sektioner kan hjälpa dig välja rätt i valet av olika lånesummor. Läs våra punktlistor noga och följ våra rekommendationer för att undvika att hamna i ekonomisk trångmål. Bilderna på sedlarna är hämtade från Sveriges riksbank och är tydligt markerade som exempelbilder.

Att tänka på när man ska låna 500 kr

Det är ju bara 500 kronor kan man tycka, men det är bra att tänka på att lån på 500 kronor oftast har de högsta räntorna bland långivare. Däremot finns det en hel del aktörer som erbjuder att låna ut 500 kr utan ränta eller avgifter, men detta gäller endast nya kunder.

En listen checklista du kan vilja ha koll på när du endast ska låna 500 kr

 • Betala tillbaka fortast möjligt eftersom du betalar hög ränta på denna typen av lån
 • Om möjligt, utöka inte återbetalningstiden
 • Leta upp en aktör som erbjuder lånet räntefritt och utan avgifter
 • Avbetalningstiden bör inte överstiga 30 dagar för lån på endast 500 kr
 • En aktör som erbjuder microlån på väldigt små summor är Vivus

Bra att veta om man ska Låna 1000 kronor

Det finns en del aktörer som erbjuder lån på 1000kr räntefritt men precis som mindre summor, gäller detta nya låntagare. Att låna 1000 kronor är att av de vanligaste summorna när det kommer till sms-lån. Det är väldigt enkelt att låna 1000 kronor och det enda som skulle hindra dig från att få lånet är om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden.

Innan du lånar 1000 kr, tänk på dessa saker

 • Välj en bank som du inte lånat av tidigare, då kan du få den helt avgiftsfritt
 • Försök hitta en långivare som inte har en uppläggningsavgift(Denna halvdolda kostnad är en stor inkomstkälla för banker)
 • Precis som med andra lån, så fort du kan, betala av lånet
 • Tänkte inte ens på att förlänga återbetalningstiden för det blir dyrt!
 • Vår rekommendation för lån på 1000kr är Risicum men det finns självklart andra aktörer som har bra låneerbjudanden också

Vad kostar det att ta ett sms lån på 2000 kr?

Inkomstkravet för lån på 2000 kronor är inte speciellt stort med tanke på lånebeloppets storlek. Det optimala är att kunna betala tillbaka lånet inom 30 dagar då en uppläggning på 2 månader gör lånet märkbart mycket dyrare. Fundera även på värdet av lånet för dig. Vad ska du använda pengarna till? Är det värt att ta detta lån? Om du behöver pengarna så ska du självklart ta lånet, men om det är för nöje kanske du bör tänka om.

Läs detta innan du lånar 2000 kr

 • Hitta ett “gratis smslån” så slipper du onödiga avgifter
 • Se till att du faktist har råd att betala tillbaka lånet
 • 2000 kronor må vara en ganska liten summa men kan bli dyrt om den hänger kvar i månader
 • Det finns en hel del aktörer som inte gör kreditkoll hos UC för mindre lån som 2000 kronor

Ska du låna 3000 kronor? Läs detta då!

Att låna 3000 kronor kan börja bli farligt om man inte har en plan i bakhuvudet om hur denna ska återbetalas. Avbetalningsplaner på 2 månader rekommenderas men är betydligt dyrare än bara 1 månad. Kraven för att låna 3000 kronor är fortfarande väldigt låga och brukar inte vara några problem så länge du inte dragit på dig en prick i kronofogderegistret. Denna lånesumma klassas fortfarande som microlån och går även att ta som smslån.

Checklistan för summor på 3000 kronor

 • Om du väljer 60 dagars återbetalningstid, se till att halva summan är återbetald inom 30 dagar
 • Försök ta lånet utan koll hos UC då antalet uppslag hos upplysningscentralen registreras
 • Det finns, men är svårare att hitta långivare som erbjuder att låna 3000 gratis
 • Undvik aktörer som tar ansökningsavgifter och uppläggninsavgifter

Att låna 5000 kronor kan börja bli mer kännbart för plånboken om du inte planerar noga

Lån på 5000 kronor kan redan börja klassas som ett medelstort lån när man talar om snabblån av typen smslån. För bankerna är det självklart inte en stor summa men för en privatperson är det en helt klart kännbar siffra. Du kan ju köpa en superfin IKEA-soffa för 5000 kronor. De flesta människor som väljer att ta ett lån på 5000 kronor har oftast inte råd att betala tillbaka en sådan summa på 30 dagar. Därför bör du ha en plan om du tänker låna 5000. Om du har betalningsanmärkningar, kan det börja blir väldigt svårt att få lån på dessa nivåer.

Handlingsplan om du tänker låna 5000 kr

 • En återbetalningstid på 3 månader kommer kosta dig någonstans totalt mellan 1000kr och 1500kr i enbart ränta dvs 333kr och uppåt 500kr i räntekostnader per månad
 • Räkna noga på hur snabbt du kan återbetala lånet, ju fortare desto bättre
 • Om du har en god ekonomi och inga anmärkningar så finns det vissa banker som kan tänkas erbjuda lån på 5000 kronor som ett privatlån vilket ger dig mycket bättre ränta.
 • Då bankerna inte uppskattar allt för många uppslag hos UC bör du självklart undvika detta så gott det går
 • För denna summa kan vi rekommendera Bank Norwegian som ger dig en ganska fördelaktig ränta jämfört med konkurrenterna

När du ska låna 10000 kronor bör du tänka extra noga på hur du ska betala av lånet

Summor som närmar sig 10000 kronor klassas inte längre som microlån och finns ofta inte att tillgå när det kommer till smslån. Löptiden för lån på 10000kr varierar oftast från 3 månader till 24 månader. Vi rekommenderar också att du kollar upp privatlån när du ska låna denna summa. De flesta långivare kommer att vilja göra en kreditkoll hos UC när du vill låna 10000kr och kommer eventuellt inte att godkänna dig som låntagare om du har betalningsanmärkningar.

Rekommendationer för lån på 10000kr

 • 6 månader - 1 år känns som en optimal återbetalningstid för denna summa
 • Undvik smslångivare när du ska låna 10000kr eftersom en längre återbetalningstid kan bli extremt dyr,
 • En långivare som eventuellt kan erbjuda dig denna lån trots att du har betalningsanmärkningar är Lendify
 • Vi rekommenderar dock starkt att du kikar på Bank Norwegian för summor på 10000 kronor då de har schyssta villkor för något högre summor
 • Om du har betalningsanmärkningar så finns det en chans att du kan få lån hos Cash2You trots anmärkningarna
 • Slutligen vill vi även påpeka att tänk efter noga innan du tar lånet. Behöver du verkligen 10000kr? Kan du betala tillbaka det inom rimlig tid? Om ja, så kör hårt!

Lån på 20000 kr bör endast göras för seriösa investeringar eller inköp

Det är ofta billigare att ta ett lån på 20000kr i 1 år än 6 månader. Anledningen till detta är att de flesta snabblånen har en löptid på 6 månader och när du är uppe i summor på 20000 kronor klassas de inte riktigt som snabblån längre. Kraven för att få låna 20000 kronor är mycket högre än smålånen och du kommer med största sannolikhet inte bli beviljad om du har anmärkningar. Du får även räkna med att en kreditupplysning kommer att göras då bankerna är ganska måna om att personen som tar lånet har återbetalningsförmåga och inte har en strulig privatekonomi.

Viktiga punkter när du ska låna 20000 kronor

 • Du bör definitivt rikta in dig på att försöka få ett privatlån istället för ett snabblån då räntorna skiljer sig markant
 • Du ska under inga omständigheter ta ett smslån på 20000 kronor!
 • UC är mycket vanligt när det kommer till dessa summor så du behöver inte oroa dig för det, så länge du inte gör massvis av ansökningar hos olika aktörer, för då kommer ditt register hos UC se väldigt underligt ut. Du hittar lån utan UC här
 • Vi rekommenderar Bank Norwegian när du ska låna summor uppåt 20000 kr.
 • Slutligen vill vi än en gång påpeka att ett så pass stort lån bör gå till något du verkligen behöver eller en säker investering.

Snabblån på 50000 kronor, finns det verkligen?

Svaret är nja. Bör man låna 50000 kronor som ett snabblån om man har betalningsanmärkningar och är rädd för UC-uppslag. Svar: Troligtvis inte. Vid vilket tillfälle i livet kommer du behöva 50000 kronor? Kanske möblera ditt nya hem, köpa en begagnad bil eller kanske slå ihop flera mindre lån till ett större. För en såpass stor summa som 50000 kronor ska du under inga omständigheter försöka få pengarna som ett snabblån. Du bör definitivt se dig om ett privatlån där du kan få en bra ränta och en bra återbetalningstid.

Punktlistan när du ska låna 50000 kronor

 • Vi samarbetar inte med långivare som erbjuder lån på 50000 kronor utan UC
 • Du bör nog undvika den typen av aktörer som faktist gör det.
 • Gör en kalkyl som inte är allt för optimistisk för att se att du verkligen klarar av att betala tillbaka månadsavgifterna
 • Bland långivare som är av typen P2P lån, tex Lendify kan du få väldigt låg ränta. Men de accepterar inte betalningsanmärkningar.
 • Vi rekommenderar Bank Norwegian för lån på 50000 kronor då de erbjuder bra ränta och rättvisa bedömningar.
Lånebelopp:5000 kr
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 3 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 12000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 3 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 12000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 49 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 6 - 36 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 30000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 60 mån
  💵 Min3000 kr
  💰 Max 25000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 60 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 0 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 76 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 30000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 0 - 0 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 60 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 3 - 60 mån
  💵 Min2000 kr
  💰 Max 50000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 2 - 3 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 12000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 21 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 26 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 25000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 24 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 12 mån
  💵 Min3000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 180 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 600000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 96 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 50000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 0 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 36 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 40000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 72 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 40000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 1 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 5000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 22 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 60 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 180 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 600000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 3 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 12000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 60 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 50000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 36 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 30000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 60 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 30000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 22 år
  🗓️ Låneperiod 3 - 24 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 2 - 24 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 40000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 12 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 3 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 10000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 24 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 80 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 50000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 6 - 60 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 35000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 180 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 600000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 2 - 24 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 40000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 2 - 24 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 40000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 23 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 144 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 600000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 20 år
  🗓️ Låneperiod 24 - 180 mån
  💵 Min5000 kr
  💰 Max 5000000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 12 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 12 - 144 mån
  💵 Min1000 kr
  💰 Max 500000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info
 • ❗ Åldersgräns 18 år
  🗓️ Låneperiod 1 - 12 mån
  💵 Min500 kr
  💰 Max 20000 kr
  📈 Ränta n/a
  Mer info